Untitled Document
Autohome Slovenija
Savlje 89, 1000 Ljubljana
Tel. 070 338 135
E-pošta: info@autohome.si
 
   
   
 
Maggiolina Airlander
 
 
 
   
   
   
 
Untitled Document

 

Udobje je zajamčeno
Šotor je odprt v minuti s pomočjo preprostega ročaja in brez truda. Zanesljivo delovanje zagotavlja mehanizem, ki ga sestavlja škripec povezan z verižnim sistemom znotraj školjke.
Ta sistem odpiranja je zanesljiv, trajen in ne potrebuje vzdrževanja. Deluje s pomočjo odstranljivega ročaja. Ko je šotor odprt, bo ostal stabilen tudi ob nevihtnem vremenu. Ročaj je hkrati instrument, ki varuje vašo shranjeno opremo pred tatvino, saj pokrova brez njega ne moremo odpreti.
Maggiolina ima tri nastavljive zapiralne kljuke, ki nudijo popolno varnost in zaščito shranjene prtljage.
Teh kljuk ni potrebno vzdrževati, saj jih pesek, prah, voda in blato ne morejo poškodovati.
Zložljivo lestev lahko med prevozom pospravite in jo potem namestite na želeno višino vozila. Zaščitna prevleka, ki prekriva vrata in nudi večjo izolacijo in zaščito pred prahom, dežjem in mrazom. Vsi modeli so opremljeni z enakim sistemom za odtekanje vode: šotori so sešiti tako, da preprečujejo pronicanje vode ob deževnem vremenu.
Vsi modeli Maggiolina imajo stropno vgrajeno luč (11 x 4 cm), ki nudi dobro razsvetljavo – povezana je s cigaretnim vžigalnikom v vozilu (ko namestite ustrezen priključek). Streha zgornjega pokrova ima proti-kondenzacijsko zaščito. Gumijasti varovalni čep preprečuje, da bi med prevozom v šotor prišla voda ali prah. Vsak šotor ima debelo ležalno blazino iz penaste gume z 2, 3 ali 4 vzglavniki, odvisno od modela; dno spodnjega pokrova školjke ima proti-kondenzacijsko zaščito. Modela Adventure in Top-Line imata po tri okna in ena vrata. Vsa so opremljena z gosto mrežo proti komarjem in z nočnimi zavesami na zadrge.
Mreža proti komarjem, ki jo po želji dvignete ali spustite in zaprete z zadrgo.
Maggiolina Extreme, Grand Tour in Safari so primer udejanjenih domiselnih idej.
Šotori imajo po dvoje vrat in nudijo dober pretok zraka in možnost izbire glede vhoda. Oba vhoda se zapirata z zložljivim tekstilnim zastorom, ki nudi različne možnosti prezračevanja in zasebnosti. Prezračevanje šotora omogočajo skrite zračne reže v zaprtih vratih. Kovinska lestev z vzmetnim mehanizmom za zaklepanje je priložena kot del osnovne opreme šotora.
 
Štirje odstranljivi žepi, po dva na vsaki strani, so del osnovne opreme. Manjši in srednji model šotora omogočata montažo strešnih nosilcev za »Kit Fix« prtljažnik Art. K/F (ni priložen), ki je primeren za prevoz opreme za šport in kampiranje.  
Untitled Document
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
Untitled Document
   

Copyright © 2019 Zifer Italia srl - Autohome® International Registered Trade Mark - All rights reserved
Autohome Slovenija, Savlje 89, 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel. 070 338 135 - E-pošta: info@autohome.si