Untitled Document
Autohome Slovenija
Savlje 89, 1000 Ljubljana
Tel. 070 338 135
E-pošta: info@autohome.si
 
   
   
 
Maggiolina Airlander
 
 
 
   
   
   
 
Untitled Document

 

Spalnice, ki bodo trajne: pravi fiberglass
Vse podrobnosti, od zamisli za design, materialov in sestavnih komponent do varnostnih lastnosti in izolacije, so bile sistematično izbrane in temeljito preverjene, da bi dobili proizvod, ki prenese vse vremenske vplive in ki je vedno zanesljiv. Podobno kot je lupina čolna narejena iz fiberglassa, smo tudi mi izbrali ta material za pokrove školjke šotora, da bi preprečili staranje, razbarvanje in spreminjanje oblike. Izjemna lastnost tega materiala je, da je neobčutljiv za udarce, zato zagotavlja trajnost, če pa bi vseeno prišlo do poškodb, je popravilo školjke preprosto.

Školjka šotora je izdelana po tehnologiji, ki je najbolj zanesljiva. Kvalitetna struktura školjke, ki je hkrati kompaktna in stabilna, ni primerljiva z navadnimi plastičnimi materiali in podobnimi izdelki, ki so na tržišču.

Školjka iz poliestra/fiberglassa poskrbi, da je notranjost šotora izolirana pred mrazom in vročino; zlahka jo lahko očistimo z ustreznimi čistili.

Školjke so izdelane iz poliestra/fiberglassa.s.

Za običajno vzdrževanje poskrbimo z ustreznimi čistili.

Dno pokrova ima 25 mm debelo izolacijo, dva polkrožna vgrajena nosilca pa zagotavljata enostavno montažo školjke na vse vrste strešnih prtljažnikov (običajno brez dodatnih fiksiranj), kar zagotavlja stabilno in varno strukturo, ki lahko prenaša vse pretrese izven utrjenih cest.
Untitled Document
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
Untitled Document
   

Copyright © 2019 Zifer Italia srl - Autohome® International Registered Trade Mark - All rights reserved
Autohome Slovenija, Savlje 89, 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel. 070 338 135 - E-pošta: info@autohome.si