Untitled Document
Autohome Slovenija
Savlje 89, 1000 Ljubljana
Tel. 070 338 135
E-pošta: info@autohome.si
 
   
   
 
Maggiolina Airlander
 
 
 
   
   
   
 
Untitled Document

 

Široka paleta ustreznih dodatkov za udobno bivanje
Veranda (Art. M/05A – za avtomobile – 200 x 260 x 240 višina)
4 x 4 veranda (Art. M/06A – za kombije in vozila na štirikolesni pogon - 200 x 260 x 290 višina)
Sestavljanje verande je hitro in preprosto; ta enota vam ponuja zaščito pred večino vremenskih razmer. Nudi varen prostor za kuhanje, hranjenje in spanje ter varuje vso vašo počitniško opremo. Ta zelo priljubljena samostojna enota vam omogoča, da se lahko odpeljete z avtomobilom, ne da bi jemali s sabo vso vašo opremo.
Trikotniki (Art.M/07A)
Dodatni trikotniki omogočajo, da lahko z zadrgami povežete šotor z verando, ko je Maggiolina postavljena na tla.

Strešni podaljšek (Art.M/08A)
Posebne za vozila izdelane strešne podaljške lahko uporabljate pri visokih vozilih, na primer pri vozilih na štirikolesni pogon, kombijih itd. Pokrita površina se tako podvoji po dolžini in ostane povezana s šotorom.
Talni nosilci (Art. M/09A)
Štirje močni talni nosilci vam omogočajo, da šotor Maggiolina lahko po želji postavite na tla. Visoki so 25 cm in nudijo varno razdaljo od vlage tal, vode, žuželk, kamnov itd. So zložljivi in njihova namestitev ne povzroča hrupa; montirate jih lahko kjer koli.

Ghibli (dvoje vrat)
Ta opcija, ki jo imajo nekateri modeli, nudi dva možna vhoda in temeljito zračenje celega šotora. Po dvoje vrat imajo šotori Grand Tour, Extreme in Adventure Large.
Zaščitna prevleka za sonce in zimski mraz (Art. M/10A) Izdelana iz najlonskih vlaken povezanih s smolo in aluminijastim prahom. Ponuja odlično zaščito pred učinki žgočih sončnih žarkov in enako koristna je za dodatno izolacijo ob hladnejšem vremenu. Prevleka, ki jo lahko hitro pripnete z Velcro trakovi in zlahka odstranite, ponuja dodatno zaščito pred večino ekstremnih vremenskih razmer. Ni je potrebno odstraniti, ko zapirate šotor.
Šotorska streha (Art. M/11A)
Koristna zaščita pred soncem in dežjem. Meri 200 x 170 cm in je opremljena z zadrgami. Je del priložene opreme ob nakupu enote za preoblačenje.

Prostor za preoblačenje (Art. M/12A)
Sestavljen je iz treh šotorskih kril, ki so z zadrgami pripeta na šotorsko streho. Tako dobimo popolnoma samostojno šotorsko strukturo.
Untitled Document
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
Untitled Document
   

Copyright © 2019 Zifer Italia srl - Autohome® International Registered Trade Mark - All rights reserved
Autohome Slovenija, Savlje 89, 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel. 070 338 135 - E-pošta: info@autohome.si