Untitled Document
Autohome Slovenija
Savlje 89, 1000 Ljubljana
Tel. 070 338 135
E-pošta: info@autohome.si
 
   
   
 
Columbus Variant
 
 
 
   
   
   
 
Untitled Document

 

Velika izbira dodatne opreme
Za vaše največje udobje in razne potrebe imate na voljo široko paleto dodatne opreme. Gre za samostojne enote, ki jih lahko hitro in zlahka sestavite. Vsak model Columbus je lahko dopolnjen z naslednjimi dodatki:
• Veranda – samostojna enota, ki vam dopušča, da premaknete avto, kadar koli želite.


• Zimska prevleka – dodatna zaščita proti vlagi, mrazu in vetru.
• Šotorska streha – koristen dodatek za kratke oddihe.
• Talni nosilci – omogočajo vam, da po želji postavite vaš šotor na tla.

Drugi dodatki: strešni prtljažnik za vse vrste vozil; dodatni pribor, ki omogoča, da prihranite prostor in obesite vaš Autohome šotor na garažni strop, obešalnik za kolo, itd.

Samostojna veranda (Art. C/03A)
Prosto-stoječa veranda (200 x 210 x 245 visoka). Odprtine ima na vseh straneh in je vsestransko uporabna. Nudi veliko prostora za shranjevanje, kuhanje, prehranjevanje in dodatno možnost za prenočitev.
Šotorska streha (Art. C/05A)
Šotorska streha meri 200 x 170 cm. Zlahka in hitro jo sestavimo. Ponuja nam zaščito pred soncem in idealen prostor za kuhanje in prehranjevanje.
Talni nosilci (Art. C/06A)
Šotor Columbus lahko postavimo tudi na tla in ga tako spremenimo v običajen šotor. Nosilci so visoki 25 cm in nudijo varno razdaljo od vlage tal, vode in žuželk. So zložljivi in njihova namestitev ne povzroča hrupa; med prevozom lahko ostanejo montirali na dno školjke.
Zaščitna prevleka za sonce in zimski mraz (Art. C/04A) Izdelana iz najlonskih vlaken povezanih s smolo in aluminijastim prahom. Ponuja odlično zaščito pred učinki žgočih sončnih žarkov in je enako koristna za dodatno izolacijo ob hladnejšem vremenu. Prevleka, ki jo lahko hitro pripnete z Velcro trakovi in zlahka odstranite, ponuja dodatno zaščito pred večino ekstremnih vremenskih razmer. Ni je potrebno odstraniti, ko zapirate šotor.
Untitled Document
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
Untitled Document
   

Copyright © 2019 Zifer Italia srl - Autohome® International Registered Trade Mark - All rights reserved
Autohome Slovenija, Savlje 89, 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel. 070 338 135 - E-pošta: info@autohome.si