Untitled Document
Autohome Slovenija
Savlje 89, 1000 Ljubljana
Tel. 070 338 135
E-pošta: info@autohome.si
 
   
   
 
Columbus
 
 
 
   
   
   
 
Untitled Document

 

Najbrž najvišji naokoli.
Med strešnimi šotori se model Columbus uvršča med najboljše ne le zaradi svoje notranje višine ampak tudi zaradi drugih lastnosti.
Columbus ponuja dodaten prostor za shranjevanje prtljage med prevozom. Aerodinamična oblika in velik prostor za prtljago omogočata prevoz športne opreme, potovalnih dodatkov, posteljnine itd., pri čemer so vse stvari zaščitene pred vplivi vremena. Dve notranji varnostni ključavnici sta del standardne opreme, in preprečujeta, da bi se šotor zaprl med sunki vetra (kadar vstavimo ključavnici, se šotor ne more zapreti).
Na razpolago je z dvema velikima žepoma, po eden na vsaki strani. Obokana vrata na obeh straneh imajo zložljive mreže proti komarjem. Vrata so opremljena s krožnimi zadrgami, tako da jih zlahka lahko spremenite v okna.
Veliki model je običajno opremljen s standardno odprtino na zadnji strani skupaj z zatemnitveno zaveso (90 x 90); odprtina je zaščitena z mrežo proti komarjem in nudi možnost vstopa z zadnje strani in hkrati večjo zračnost.
Preprosto odpiranje, enostavno zapiranje
Elastične spenjalne vrvi znotraj šotora pomagajo zložiti šotor na ustrezno mesto, ko zapirate školjko, kar je še posebej koristno pri visokih vozilih.
Untitled Document
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
Untitled Document
   

Copyright © 2019 Zifer Italia srl - Autohome® International Registered Trade Mark - All rights reserved
Autohome Slovenija, Savlje 89, 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel. 070 338 135 - E-pošta: info@autohome.si