Untitled Document
Autohome Slovenija
Savlje 89, 1000 Ljubljana
Tel. 070 338 135
E-pošta: info@autohome.si
 
   
   
Untitled Document

 

Univerzalni sistem
   
   Univerzalni sistem montaže ponuja popolno raznolikost in ustreza vsem vozilom: namestitev šotora je hitra in enostavna; sistem zagotavlja popolno varnost šotora in hkrati vozila.

Ekskluziven varnostni sistem Autohome omogoča montažo vseh modelov šotorov na katero koli vozilo: na majhen avto, off-road vozila, bivalnike, prikolice in kombije…
Univerzalni sistem za montažo vam omogoča, da šotor varno namestite v kakršnem koli položaju, brez tveganja poškodbe na ohišju vozila.
Na razpolago so različni ustrezni kompleti za montažo šotora.

Primer strešnega prtljažnika za vozila brez vodnih kanalov. Namestitev na off-road vozila ali avtomobile z vodnimi kanali. Nosilci za montažo na vozila z vgrajenimi ograjami. Prilagojeni prtljažniki na razpolago po naročilu.
Različne rešitve in strešni nosilci za vozila s trdo streho. Autohome univerzalni sistem montaže omogoča hitro in enostavno namestitev šotora brez tveganja, da bi poškodovali površino vozila. Ima dva močna polkrožna nosilca, ki omogočata varno montažo školjke šotora.


Lestev je trpežna s širokimi, udobnimi stopnicami in nudi popolno zanesljivost v vseh okoliščinah.


Šotori so povsem neodvisni od strešnega prtljažnika, tako da je montaža enostavna.


Vsak šotor ima dele okovja, ki zdrsnejo v montažne kanale in pritrdijo šotor na strešni prtljažnik. Sistem je varen in preizkušen.


Ogrodje za spravilo šotora (art. K/15A).
Dodatki za shrambo v garaži:
Dvižni sistem, ki omogoča, da vse modele šotorov dvignemo z vozila in jih shranimo.

Sistem prezračevanja (art. ACS-3D)
Nov dodatek predstavlja podloga, ki jo lahko položimo pod ležalno blazino. Narejena je iz lahkega (450g/m2) polipropilena. Je delno elastična in dopušča prosto kroženje zraka med dnom šotora in ležalno blazino. Povečuje ventilacijo in zmanjšuje možnost kondenzacije. Ta lahka podloga je odporna na pritisk teže (1 tona/m2) in je na voljo v treh velikostih, da ustreza vsem modelom strešnih šotorov: small (120 x 210 cm), medium ( 140 x 210 cm) in large (160 x 210 cm)
Untitled Document
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
   
 
   
Untitled Document
   

Copyright © 2019 Zifer Italia srl - Autohome® International Registered Trade Mark - All rights reserved
Autohome Slovenija, Savlje 89, 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel. 070 338 135 - E-pošta: info@autohome.si